Győzelemmel kezdett az U16

U16-os csapatunk első tavaszi mérkőzését játszotta szombaton Debrecenben. Az őszi egymás elleni találkozón is nagy arányban tudott nyerni csapatunk, így a papírforma lányainknak kedvezett. Erre nem is tudott rácáfolni ellenfelünk, hiszen az egész mérkőzésen csapatunk irányította a játékot, a debreceni együttes szinte át sem lépte a félpályát. A szünetig két gólig jutottak a lányok, bár a helyzetek alapján lehetett volna sokkal több is.
A második játékrészben sem változott a játék képe, sok helyzet, sok lehetőség adódott csapatunk előtt, de ebből csak hármat sikerült értékesíteni, az utolsó percben pedig ellenfelünk szépített egy szerencsés találattal, így négygólos Astra siker született.

DVSC-DEAC – Astra-Alef HFC-Üllő 1-5 (0-2)
⚽️Marek Réka, Balla Fanni, Sajó Hanna, Rojtos Bernadett, Kakuk Lilla (öngól)

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Vidra Anna – Sajó Hanna, Marek Réka, Barna Gabriella, Szuja Anna, Szabó Anna, Fésűs Janka, Rojtos Bernadett, Balla Fanni, Rácz Karina, Kraudy Laura, Nagy Dóra, Hollósi Tünde, Oravecz Emma, Miskolczi Nóra, Lukács Adrienn

Bár a lányok kicsit később kezdték a tavaszi szezont, mint a többi utánpótlás csapatunk, most behozzák a “lemaradást”. Sűrű lesz a következő hét, hiszen két nagypályás mérkőzésen és egy futsal találkozón is pályára lép csapatunk. Szerdán Gyulán vendégeskednek a lányok, szombaton az utolsó futsal csoport mérkőzésen fogadják a Tolna együttesét, vasárnap pedig az egri lányok érkeznek Üllőre.
Szép volt lányok! Gratulálunk!🥰👏
Hajrá Astra!🫶💪