Kreisz Norina gólja döntött

U14-es csapatunk csütörtökön játszotta le aktuális bajnoki mérkőzését a Csepel együttese ellen. A lányok a szokásos játékukkal rukkoltak elő, 90%-ban birtokolták a labdát és rengeteg lehetőséget, helyzetet dolgoztak ki a csepeli kapu előtt. Csapatunk szépen, türelmesen játszott, a sok kapufa és kimaradt helyzet ellenére is nyugodtak tudtak maradni játékosaink, így a 35. percben megszületett a várva várt gól is, Kreisz Norina volt eredményes.
A mérkőzés további részében igyekeztek a lányok újabb gólokat szerezni, de a helyzetek ellenére több találat már nem született, így 1-0-ra megnyerte csapatunk a találkozót.


A következő fordulóban Dunaújvárosban lépnek pályára a lányok, méghozzá U19-es csapatunk előtt, akik szintén a vidámparki pályán játszák aktuális bajnoki mérkőzésüket!

Astra HFC – Csepel FC 1-0
⚽️ Kreisz Norina

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Kálmán Rozália – Nagy Emília, Kreisz Norina, Urbán Anita, Kuprák Lívia, Torma Lara, Bukor Janka, Szolnoki Gréta, Kincses Nadin, Rieth Marina, Mocsári Kincső, Nagy Szonja, Kertész Jázmin