Nyolc játékos szerzett gólt

U19-es csapatunk vasárnap a Kozármisleny együttesét fogadta a Goldball Parkban. Az őszi mérkőzésen 30-0-ra nyert csapatunk, így igazából ezen a napon is a gólok száma volt inkább csak kérdéses. Hosszú lenne minden gólról szót ejteni, nem is célunk ezek leírása. A lányok az első játékrészben még tudtak koncentrálni, bár ebben a félidőben is maradtak ki helyzetek. A második negyvenöt percben már nehezebb volt csapatunknak a maximumot nyújtani, ezért itt is több helyzet maradt ki, de azért mindkét félidőben születtek szemre is tetszetős találatok. Összességében csapatunk ilyen arányban is megérdemelten nyert.
A másnap kezdődő érettségi vizsgák miatt sok volt csapatunkban a hiányzó, ráadásul a mérkőzés 23. percében Lovász Emma nem mindennapi sérülést szenvedett -le is kellett őt cserélni -, de szerencsére nem lett nagyobb a baj.
A lányok három fordulóval a bajnokság vége előtt már nyakukban érezhetik a bronzérmet, hiszen a hét közben és a tegnapi nappal véglegessé vált, hogy a harmadik helyezésük már matematikailag is eldőlt!
Természetesen szeretnénk minél fényesebb érmet szerezni ebben a bajnokságban, így amíg az ezüstérem is elérhető (amely már nem csak lányainkon múlik), addig mindent meg fognak tenni a lányok annak érdekében, hogy megszerezzék!
A következő mérkőzésen csapatunk Dunaújvárosban lép pályára a Szentlőrinc együttese ellen.

Astra HFC – HR-RENT Kozármisleny 27-0 (13-0)
⚽️ Halla Petra (8), Angyal Dorottya (8), Antalicz Alexandra (4), Nádudvari Anna (2), Pap Nóra (2), Kövy Elza, Lovász Emma, Szenyán Melinda

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Reibl Orsolya – Szenyán Melinda, Pap Nóra, Kövy Elza, Turbucz Anna, Fejér Zsuzsanna, Lovász Emma ( Lukács Adrienn 23.), Nádudvari Anna, Antalicz Alexandra, Halla Petra, Angyal Dorottya.