Győzelemmel zárta a szezont U16-os csapatunk

U16-os csapatunk szombaton lépett pályára utolsó nagypályás bajnoki mérkőzésén Üllőn. Az ellenfél az FC Hatvan együttese volt és bár voltak ezúttal hiányzók a csapatban, (például gólerős játékosunk Marek Réka bokasérülés miatt nem léphetett pályára) így is remekül játszottak a lányok.
Az egész mérkőzésre jellemző volt, hogy ellenfelünk szinte át sem lépte a félpályát, csapatunknak rengeteg helyzete és lehetősége adódott mindkét játékrészben, de a nagy része ezeknek sajnos kimaradt. Az első félidőben egy büntető értékesítésével Oravecz Emma szerezte meg a vezetést csapatunk számára, majd Balla Fanni pillanatai következtek, aki a 32. percben kétgólosra növelte az előnyt, majd a második félidőben még kétszer vette be a hatvani kaput, így mesterhármast ért el!
Nagyobb különbség is lehetett volna a két csapat között, amennyiben még néhány ziccert sikerül értékesíteni, de így is nagyon elégedettek lehetünk a lányok teljesítményével! Az, hogy hányadik helyen zárják a lányok a nagypályás bajnokságot, csak a jövő héten derül ki, de reméljük a jelenlegi negyedik helyezés megmarad. (Bővebben később írunk erről, egészen elképesztő verseny ment ebben a csoportban a dobogós helyekért.)
Csapatunkban ezen a mérkőzésen debütált Horváth Helga és Horváth Amira, akik már egy ide tagjai U16-os keretünknek, nagy munkát végeztek az elmúlt időszakban, hogy végre pályára léphessenek!

Gratulálunk nekik és persze minden játékosunknak, akik rengeteget dolgoztak ebben a szezonban, hogy fejlődjenek, illetve természetesen az edzőjüknek Király Biankának, illetve Lovász Emmának is!

Gratulálunk még, és persze köszönjük a szülőknek az egész éves támogatást, segítséget, szurkolást, hiszen nélkülük biztosan nehezebben működött volna minden.

Külön köszönjük a sok fotót, illetve videóanyagokat Nagy Tamásnak, Jordán Marcsinak és a tegnapi találkozó végett Jordán Józsefnek is és persze mindenkinek akik bármilyen szinten is támogatták csapatunkat!

Íme a Hatvan elleni találkozó szuper képei
https://drive.google.com/…/1h0S99eZaK88BAv1aK_xkbsFaiX7…

Astra-Alef HFC-Üllő – FC Hatvan 4-0 (2-0)
g:Balla Fanni (3), Oravecz Emma

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Szabó Anna (Horváth Amira 75.) – Fésűs Janka, Balla Fanni (Horváth Helga 75.), Miskolczi Nóra (Nagy Dóra 53.), Sajó Hanna, Rácz Karina, Kraudy Laura (Rojtos Bernadett 41.), Barna Gabriella, Oravecz Emma (Plank Hanna 65.), Hollósi Tünde, Szuja Anna