Magabiztos győzelem Dunaújvárosban

U14-es csapatunk is lassan a bajnokság végéhez ér, a lányok szombaton az U14-es bajnokság dél-nyugati csoportjának 20. fordulójában idegenben léptek pályára a Dunaújváros PASE ellen. A mérkőzés a kiírthoz képest később kezdődött el, mert a játékvezető eltévesztette a találkozó helyszínét, -így fél órát késett-, de ez nem zavarta meg lányainkat, akik magabiztosan birtokolták a labdát szinte az egész mérkőzésen. Rövid passzos játékunk helyenként szép, tetszetős támadás végén érett góllá, mindenki, aki éppen a pályán volt sokat tett hozzá a mérkőzés végeredményéhez.
Mocsári Kincső mesterhármast ért el a találkozón, rajta kívül még Kuprák Lívia ,Kincses Nadin, és Torma Lara volt eredményes.
Csapatunk ezzel a győzelemmel két helyet is ugrik előre a tabellán és az ötödik helyről várja majd a folytatást.
A lányok igazán jó teljesítményt nyújtanak tavasszal, szépen gyűjtögetik a pontokat, ez annak köszönhető, hogy az elvégzett munka kezd beérni és elmondhatjuk azt is, hogy fiatal csapatunkból csak egy-két játékos öregszik ki a nyáron, tehát a következő bajnokságban akár még nagyobbat is álmodhatunk!
U14-es csapatunknak még két mérkőzés van hátra a tavaszi szezonból, a következő ellenfél pedig a jelenleg bronzérmes pozícióban álló Szekszárd együttese lesz majd.

Dunaújváros PASE – Astra HFC 0-6
g:Kuprák Lívia, Mocsári Kincső (3), Kincses Nadin, Torma Lara

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Temesi-Karóczkai Jázmin – Kincses Nadin, Kertész Jázmin, Bukor Janka, Kuprák Lívia, Torma Lara, Nagy Szonja, Szolnoki Gréta, Kreisz Norina, Rieth Marina, Mocsári Kincső, Kálmán Rozália