Hat meccs óta nem kapott gólt U19-es csapatunk!

U19-es csapatunk szombaton Dunaújvárosban lépett pályára a Szentlőrinc együttese ellen. Az őszi mérkőzésen tizenötgólos Astra győzelem született, így a papírforma csapatunknak kedvezett. Ennek megfelelően alakult a találkozón a játék képe, csapatunk nagy mezőnyfölényben játszott az egész mérkőzésen, ellenfelünknek nem volt helyzete, szinte pillanatokra volt csak a labda a dunaújvárosiaknál.
Lányaink futószalagon gyártották a helyzeteket és lehetőségeket, amelyekből bár tizenöt utat talált a kapuba, de sok ki is maradt. A kihagyott lehetőségekben ellenfelünk kapusának is nagy része volt, aki csapata legjobbja volt ezen a találkozón, szinte lehetetlen helyzetekben is bravúrokat hajtott végre.
A Dunaújvárosba kilátogató közönség mondhatni mindenféle találatot láthatott ezen a mérkőzésen, amely futballban előfordulhat. Volt találat büntetőből, sarokrúgást követően, egyéni akcióból és kombinatív játék után, szélről beadott támadás végén, illetve néhány “bomba” Pap Nóritól illetve Lovász Emmától.
Csapatunk 196 gólnál jár már a bajnokságban és most már természetesen cél az, hogy elérje a kétszázat, valamint az sem rossz teljesítmény, hogy az utóbbi hat találkozón egyik ellenfelünknek sem sikerült a kapunkba találnia.
Sajnos jelenleg az adatbankban 0-0-val szerepel a mérkőzés, reméljük ez hamarosan javítva lesz a játékvezető által…
A mérkőzésről Sütöri Boldizsár jóvoltából képek is készültek. Köszönjük szépen a fotókat!

Lányaink a következő fordulóban a Kaposvár együttesét fogadják majd a Goldball Parkban.

Szentlőrinc SE – Astra HFC 0-15 (0-7)
g:Pap Nóra (4), Angyal Dorottya (4), Nádudvari Anna (3), Balogh Orsolya, Lovász Emma (2), Kövy Elza

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Turbucz Anna – Bagdi Alina Doroti, Kövy Elza, Szenyán Melinda, Gogolák Sára, Pap Nóra, Lovász Emma, Fejér Zsuzsanna, Balogh Orsolya, Nádudvari Anna, Angyal Dorottya