Versenyben az ezüstéremért

U19-es csapatunk vasárnap a Kaposvár együttesét fogadta a Goldball Parkban. A hirtelen jött meleg igencsak rányomta a bélyegét a találkozóra, mindkét csapat játékosain érezhető volt, hogy nehezen tudtak alkalmazkodni műfüvön körülbelül 35 fokos hőséghez.
A mérkőzésen csapatunk birtokolta szinte végig a labdát, ellenfelünk nem tudott kijönni a saját térfeléről, így helyzetet sem tudott kialakítani, Reibl Orsolyának gyakorlatilag nem volt védenivalója. Az első félidőben ellenfelünk védelme jól zárt, nehéz volt csapatunknak a kaposvári védők mögé kerülni, (illetve ellenfelünk kapusa Noé Flóra remekül védett) így lehetőség az sok volt, tiszta helyzet viszont kevésbé, de így is sikerült háromgólos előnyt szerezni az első negyvenöt percben.
A második játékrész már több helyzetet hozott lányaink számára, igazából csak az volt a kérdés, mennyit sikerül ebből értékesíteni. Sajnos a pontosság -talán a nagy melegnek köszönhetően – most hiányzott, rengeteg helyzet maradt ki, így “csak” megduplázni sikerült az első félidőben szerzett gólok számát.
A mérkőzésen először lépett pályára az U19-es korosztályban U16-os játékosunk Plank Hanna, aki rendkívül bátran vetette bele magát a találkozóba és az utolsó percben egy egyéni akciót követően gólt is szerzett!
Sajnos a mérkőzésen Oravecz Emmának valószínűleg eltört az ujja (nem tudták igazán megállapítani, de gipszet kapott) , amikor egy ütközés következtében ráesett, így rá nem számíthatunk az utolsó bajnoki mérkőzésünkön.. Jobbulást kívánunk!

A lányok ezzel a győzelemmel jobb gólarányuknak köszönhetően a második helyről várják a hétvégi Fehérvár FC elleni rangadót, amelyen eldől majd, hogy a már bajnok Szekszárd csapata mögött ki szerzi meg az ezüstérmet!

Astra HFC – Kaposvári Rákóczi BFLA 6-0 (3-0)
g:Fejér Zsuzsanna, Lovász Emma, Szenyán Melinda, Plank Hanna, Godzsa Ivett, öngól

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Reibl Orsolya – Bagdi Alina Doroti (Szenyán Melinda 58.), Nádudvari Anna, Hollósi Tünde, Turbucz Anna (Lukács Adrienn 58.), Fejér Zsuzsanna, Lovász Emma, Szuja Anna (Plank Hanna 58.), Oravecz Emma, Godzsa Ivett, Angyal Dorottya