Büszkék lehetünk a lányokra!

U14-es csapatunk kedden, halasztott mérkőzésen fogadta Gyömrőn a már bajnok Ferencváros együttesét. Az őszi mérkőzésen nagy arányban győzött az FTC, de azóta lányaink sokat fejlődtek és nagyon várták már a zöld-fehérek elleni találkozót. 

A mérkőzés mondhatni korosztály fölötti nagy iramban zajlott végig és bizony nehéz lenne eldönteni, melyik csapat birtokolta többet a labdát. Csapatunk remekül játszott, helyzeteket és lehetőségeket tudott kialakítani és csak kicsin múlt, hogy nem sikerült ellenfelünk kapujába találni. Bár a Ferencváros már az első harmad után 2-0-ra vezetett, de aki később érkezik, nem biztos, hogy meg tudta volna a tippelni a játék képe alapján az eredményt. 

Összességében egy jó színvonalú nagy iramú mérkőzésen az egyéni fizikai különbség döntött az FTC javára és ez óriási eredmény a lányoktól!

Aki nem látta a találkozót kiindulhat abból is, hogy ősszel még 22-0 lett az eredmény ellenfelünk javára, most 5-0 úgy, hogy a helyzetek alapján akár szorosabb is lehetett volna. Úgy gondoljuk, hogy egyértelmű a fejlődés, az előrelépés minden tekintetben!

 

Astra HFC – Ferencvárosi TC 0-5

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Temesi-Karóczkai Jázmin – Kincses Nadin, Torma Lara, Bukor Janka, Nagy Emília, Kertész Jázmin, Nagy Szonja, Szolnoki Gréta, Kuprák Lívia, Sipos Enikő, Kreisz Norina