Átvettük a vezetést a tabellán!

BVSC-Zugló  – Astra HFC-Üllő 0-5
g: Molnár Kinga (3), Kreisz Norina (2)

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Kálmán Rozália – Torma Lara, Kreisz Norina, Sipos Enikő, Bukor Janka, Nagy Emília, Nagy Szonja, Urbán Anita, Kincses Nadin, Molnár Kinga, Rieth Marina, Mocsári Kincső, Kovács Boglárka
Vezetőedző: Kuprák János

U14-es csapatunk csütörtökön pótolta a 7. fordulóból halasztott mérkőzését a BVSC ellen. A találkozón csapatunk birtokolta többet a labdát és alakított ki lehetőségeket és helyzeteket az ellenfél kapuja előtt. Kreisz Norina már a 3. percben már megszerezte a vezetést csapatunk javára, de utána sokáig nem született újabb találat, mert bár sok tiszta ziccert alakítottak ki a lányok, ennek a nagy részét sajnos nem tudták értékesíteni. A 32. percben aztán Molnár Kinga pillanatai következtek, egészen pontosan 23 perc alatt sikerült egy mesterhármast elérnie, így már 4-0-ra vezetett csapatunk az 55. percben. Kreisz Norina a 70. percben keretbe zárta a mérkőzést, hiszen az ő góljával szereztünk vezetést, majd ő talált be a végén is, így 5-0-ra nyertek lányaink!

Ezzel a győzelemmel U14-es csapatunk átvette a vezetést a dél-keleti csoport tabelláján!

Vezetőedzőnk, Kuprák János véleménye a mérkőzésről: “Csapatunk a szokottnál kisebb pályaméreten játszott, amely hatással is volt a játékunkra. A mérkőzés teljes mértékben uraltuk rendre nálunk volt a labda és folyamatosan próbáltunk építeniba támadásokat, viszont a kapu előtt nem voltunk az igaziak, nagyon sok olyan helyzetünk maradt ki amit nehezebb volt kihagyni mint berúgni. Csapatomat minden téren dicséret illeti, mert a sok kihagyott helyzet ellenére végig nagy akarattal játszottak. Ellenfelünket is megilleti a dicséret, mert a mezőfölényünk ellenére azért próbáltak játszani és megnehezíteni a dolgunkat.”

Az utolsó fordulóban komoly mérkőzés vár a lányokra, igazi rangadó az MTK ellen szombaton, az MTK Sporttelepen reggel 10.00 órától.