Vereség Felcsúton

11. forduló
Puskás Akadémia FC – Astra HFC-Üllő 3-0 (1-0)

Csapatunk összeállítása: Schvirján Dóra – Csolti Réka, Kövy Elza, Balogh Orsolya ( Szuja Anna 46.), Gelb Mónika (Almási Virág 72.), Lovász Emma, Kós Petra, Tőzsér Vanda, Vidács Krisztina, Pap Nóra, Véninger Tünde – Magyar Judit, Szakonyi Emese, Antalicz Alexandra, Hollósi Tünde, Tatai Krisztina.

A Simple Liga 11. fordulójában NBI-es csapatunk a Puskás Akadémiánál vendégeskedett vasárnap Felcsúton. Ellenfelünk az előző fordulóban legyőzte azt ETO-t, így tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk, főleg úgy, hogy sérültjeink száma tovább nőtt az elmúlt héten, hiszen Szakonyi Emese sem tudott pályára lépni, valamint Balogh Orsolya is kisebb sérüléssel vállalta a játékot.
A mérkőzésen a Puskás Akadémia játszott fölényben, de csapatunk még a hiányzók ellenére is jól tette össze a védekezését, így sokáig nem született találat a találkozón. Az első gólt az első félidő végén jegyezhette ellenfelünk, majd utána sem tudott igazán felépített támadás végén gólt elérni, hiszen a második találat egy lecsúszott beadás után született, a harmadik pedig egy Astra szöglet után, egy gyors támadásvezetés végén.
Természetesen megérdemelten nyert a Puskás Akadémia és gratulálunk nekik a győzelemhez, de van bennünk hiányérzet, hiszen bár győzelmi esélyünk nem volt, de akár szűkebben is tarthattuk volna a találkozót, hiszen elkerülhető gólokat kapott a csapat.
A lányokat minden dicséret megilleti ismét, hiszen ennyi sérülttel a soraiban is küzd minden találkozón a legjobb eredmény elérése érdekében bárki is az ellenfél és ezzel minden együttes dolgát meg tudja nehezíteni.

Az utolsó őszi fordulóra szombat kerül sor Üllőn, a Szent Mihály ellen. Szeretnénk győzelemmel búcsúzni az évtől, amelyre minden esélyünk meg is van, ezért gőzerővel készülünk erre a találkozóra!