Nem sikerült a továbbjutás a kupában

5.forduló
Astra HFC-Üllő – Haladás-Viktória 2-3 (0-3)
g:Kós Petra, Balogh Orsolya ill., Szil Tünde (2), Kovács Virág

Astra HFC-Üllő: Schvirján Dóra – Pap Nóra, Véninger Tünde, Kövy Elza, Csolti Réka – Vidács Krisztina, Balogh Orsolya, Kós Petra – Szakonyi Emese, Dr. Tatai Krisztina, Antalicz Alexandra – Halla Petra, Hollósi Tünde, Szuja Anna, Szennai Tímea.

Felnőtt csapatunk a Simple Női Kupa elődöntőjéért játszott szerdán a Haladás-Viktória ellen Üllőn. Az első félidő nagyon nem sikerült jól a lányoknak, ellenfelünk az első negyvenöt perc után már 3-0-ra vezetett Szil Tünde két góljával, és Kovács Virág találatával.
A második játékrész elején óriási jégeső zúdult a pályára, percekig állt a játék mire folytatódhatott a mérkőzés. Bár nem volt könnyű feladat megpróbálkozni az állás megfordításával, csapatunk mégis megtette, nagyot küzdöttek a lányok és a mérkőzés 66. percéig egygólosra csökkentették a Haladás előnyét! (Kós Petra a 64., Balogh Orsolya a 66. percben vette be ellenfelünk kapuját.) Bőven volt még idő az egyenlítésre, vagy akár a vezetés megszerzésére is, mindent meg is tett a csapat ennek érdekében, de több találat már nem született, így a Haladás 3-2-re megnyerte a találkozót.

Csapatunk hétvégén ismét a Haladás-Viktóriával találkozik majd a Simple Liga 14. fordulójában.