Sima győzelem az Airnergy ellen

Astra HFC-Üllő – Airnergy FC-BMTE 6-0 (2-0)
g:Marek Réka (2), Rojtos Bernadett (2), Balla Fanni, Fésűs Janka

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Vidra Anna – Fésűs Janka, Rojtos Bernadett, Balla Fanni (Dóka Gréta 55.), Puskás Nelli, Rácz Karina, Nagy Dóra, Marek Réka, Tuba Lujza, Piricz Eszter, Barkó Zeline.

U16-os csapatunk vasárnap délelőtt az Airnergy együttesét fogadta a Goldball Sporttelepen.
A mérkőzésen csapatunk irányította a játékot és alakított ki nagyobbnál nagyobb helyzeteket ellenfele kapuja előtt, de a lányok nem voltak elég élesek, így ezek rendre kimaradtak. A félidőben 2-0-ra vezettünk Balla Fanni és Marek Réka góljaival, de az eredmény finoman szólva sem tükrözte a játék képét.
A második játékrészben aztán megrázta magát csapatunk és gyakorlatilag tíz perc alatt elrendezte a mérkőzés sorsát. Sorrendben először Fésűs Janka talált az Airnergy kapujába a 61. percben, majd Rojtos Bernadett duplája következett, végül Marek Réka állította be a 6-0-ás végeredményt.
Összességében csapatunk végig kézben tartotta a mérkőzést, de csak annyit adott ki magából, amennyit a találkozó megkívánt, pedig ellenfelünknek szinte helyzete sem volt és a labdabirtoklásból, valamint a helyzetek, lehetőségek számából kiindulva ez az eredmény leginkább ellenfelünk számára kedvező.
Lányaink továbbra is 100%-os teljesítménnyel vezeti a dél-keleti csoport tabelláját!

Csapatunk csütörtökön Soroksáron lép pályára a dél-keleti csoport 15. fordulójában.