Az U14 is győzelemmel ünnepli a Húsvétot!

Szolnoki MÁV UFC – Astra HFC-Üllő 1-4
g:Vasas Gitta ill., Nagy Emília, Urbán Anita, Kuprák Lívia, Kreisz Norina

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Erdősi Dóra – Kuprák Lívia, Molnár Kinga, Torma Lara, Bukor Janka, Nagy Emília, Nagy Szonja, Urbán Anita, Szolnoki Gréta, Négyesi Boglárka, Sipos Enikő, Kreisz Norina, Kincses Nadin, Kovács Boglárka.
Vezetőedző: Kuprák János

U14-es csapatunk a dél-keleti csoport 13. fordulójában a Szolnoki MÁV otthonában lépett pályára előrehozott mérkőzésen. A lányok a Vasas Akadémia elleni vereség után nem törtek össze, hanem újult erővel vetették bele magukat a munkába és nagyon motiváltan érkeztek meg aktuális ellenfelük otthonába.
U14-es korosztályunk sem úszta meg a csütörtöki nagy szelet, így ezzel is meg kellett küzdeni a lányoknak a mérkőzés elején, de így is rengeteg helyeztet tudtak kialakítani már az első negyedben is, azonban ebben a húsz percben még nem született találat.
A második játékrészben már jöttek a gólok is, méghozzá öt perc alatt kétszer is eredményes volt csapatunk. Először Nagy Emília, majd Urbán Anita vette meg a szolnoki kaput.
A következő két negyedben is lányaink uralták a mérkőzést, sok lehetőség és helyzet adódott csapatunk előtt amelyekből sikerült még két gólt szerezni (Kuprák Lívia és Kreisz Norina volt eredményes), így teljesen megérdemelten hozták el lányaink a három pontot Szolnokról.
Csapatunk magabiztosan őrzi harmadik pozícióját a tabellán és jövő héten, – a tavaszi szünetet kihasználva – hétközben lép pályára a Soroksár ellen Gyömrőn.