Jól sikerült a főpróba az Országos Döntőre

14.forduló
Astra HF-Üllő – Csepel FC 3-0 (1-0)
g:Plank Hanna, Szuja Anna, Marek Réka

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Vidra Anna – Szuja Anna, Balla Fanni, Puskás Nelli, Marek Réka, Fésűs Janka, Dóka Gréta, Plank Hanna, Rojtos Bernadett, Nagy Dóra, Tuba Lujza, Hollósi Tünde, Oravecz Emma, Barkó Zeline.
Vezetőedző: Király Bianka

U17-es futsal csapatunknál már az előző héten eldőlt, hogy lányaink megnyerték a nyugati csoport küzdelmeit, így küzdhetnek a bajnoki címért az országos döntőben!
Előtte azonban még a Csepel elleni csoportmérkőzés várt a csapatra és ez a találkozó tökéletes volt arra, hogy kicsit tudjanak a lányok készülni a mindent eldöntő két összecsapásra.
Bár matematikailag nem volt tétje a találkozónak, de a lányok úgy készültek, mint minden más mérkőzésre és sok lehetőséget, valamint helyzetet alakítottak ki a mérkőzés folyamán. Ugyan a helyzetkihasználáson még mindig van mit javítani, de egy percig nem volt kérdés, hogy ki viheti majd haza a három pontot erről a találkozóról. Végül a sok-sok lehetőségből és helyzetből háromszor sikerült bevenni az ellenfél kapuját (köszönhetően ellenfelünk kapusának, aki remekül védett): Plank Hanna a 27., Szuja Anna a 46., Marek Réka pedig a 63. percben volt eredményes, így lányaink 3-0-ra nyertek!
Sikerült tehát csapatunknak teljes mértékben felkészülni a döntő első mérkőzésére, amely április 20-21-i hétvégére került kiírásra, de a sorsolásra csak jövő hét kedden kerül majd sor.
A lányok megünnepelték a csoportelsőséget, valamint Marek Rékát is ezen a napon köszöntötték a szülők 100. lejátszott mérkőzésre alkalmából!
Sok idő azonban nincs a pihenésre, hiszen most jön csak a java! Több nagypályás mérkőzés is vár a lányokra a futsal döntő mellett, úgyhogy kemény hetek várnak a csapatra, de reméljük annál boldogabb lesz majd a vége!
Az, hogy a mérkőzést láthatjuk képekben is ismét Jordán Marcsi érdeme! Köszönjük szépen a remek fotókat!