Rangadót nyert az U14

12.forduló

Astra HFC-Üllő – Soroksár SC 3-2
g:Kuprák Lívia, Molnár Kinga (2) ill., Kurucz Vivien, Ramcsák Jázmin

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Erdődi Dóra – Molnár Kinga, Kuprák Lívia, Négyesi Boglárka, Bukor Janka, Nagy Emília, Nagy Szonja, Urbán Anita, Szolnoki Gréta, Torma Lara, Kreisz Norina, Sipos Enikő, Kincses Nadin, Kovács Boglárka.
Vezetőedző: Kuprák János

U14-es csapatunk hétközben pótolta a 12. fordulóból elhalasztott Soroksár elleni találkozóját Gyömrőn.
Csapatunk vezetőedzője, Kuprák János beszámolt nekünk a látottakról:” Tudtuk hogy nagyon jó mérkőzés vár ránk, mert ha a Soroksár is teljes kerettel tud pályára lépni, akkor az egyik legjobb futballt képesek játszani ebben a korcsoportban. Nagyon sok ügyes, tehetséges kiscsaj van náluk.
Az első perctől nagyon jó iramú mérkőzést tudtunk játszani.
Az első negyedben több helyzetet is ki tudtunk alakitani, azonban ezekből csak egyszer sikerült betalálnunk, de azt a gólt egy nagyon szép támadásvezetésből szereztük. A második és a harmadik játékrészben voltak itt is, ott is helyzetek, végig jó iramban folyt a játék. A 31. percben egy pici hiba becsúszott és egy nagyon elkerülhető góllal egalizált ellenfelünk.
Az utolsó játékrészben érezhető volt a csajokon, hogy minden energiát megmozdítanak, de az első percekben egy meg nem értést követően vezetést szerzett ellenfelünk. Ekkor jött a fordulópont, amely a meccs legnagyobb eredménye számunkra, hogy a kapott gól nem összeomlást okozott a lányokban, hanem plusz energiát szabadított fel, és az utolsó percekben hatalmas lendülettel és dinamikával, valamint iszonyatos elszántsággal megfordítottuk a meccset!
Két nagyszerű csapat és sok-sok jó játékos volt mindkét oldalon a pályán. Nagyon gratulálok mindkét csapat játékosainak, mert nagyon szuper futball estét szereztek nekünk edzőknek és a nézőknek is!”

A következő fordulóban, – április 20-án – a Honvéd együttesét fogadja majd csapatunk Gyömrőn!

Erdődi Róbert remek képei abszolút visszaadják, hogy milyen küzdelmes mérkőzést játszott lányaink! Köszönjük szépen!