Remek játék a Honvéd ellen!

Astra HFC-Üllő – Budapest Honvéd 7-0
⚽Kuprák Lívia (5), Urbán Anita, Molnár Kinga

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Erdődi Dóra – Kuprák Lívia, Molnár Kinga, Torma Lara, Négyesi Boglárka, Nagy Szonja, Urbán Anita, Szolnoki Gréta, Kincses Nadin, Kreisz Norina, Sipos Enikő, Bukor Janka, Nagy Emília, Kovács Boglárka.
Vezetőedző: Kuprák János

U14-es csapatunk szombaton délután a Budapest Honvéd csapatát fogadta Gyömrőn.
Vezetőedzőnk, Kuprák János beszámolója a találkozóról: “Csapatunkon már az öltözőben érezhető volt, hogy ma egy nagyon jó meccset tudunk játszani. Rontó Roland koordinációs edzőnk bemelegítése közben is nagyon biztató jeleket láttunk a csajoktól.
Az első játékrészben egyből magunkhoz vettük a kezdeményezést, de még picit döcögött a játékunk, több ígéretes támadásunkból nem sikerült gólt szerezni. A 19. percben azonban egy szerencsés gólnak köszönhetően megszereztük a vezetést és beindult a gépezet. A játék minden elemében a Honvéd fölé nőttünk, folyamatosan nálunk volt a labda, nyomás alatt tartottuk ellenfelünket, akik hatalmasat küzdöttek. Élmény volt nézni, hogy szélső védőink is aktívan támadó játékot játszottak és többször is részt vettek a befejezésbe, valamint kiemelendő hogy góljainkból 2-3 gól nagyon extra szép befejezés volt. Az egyik egy gólpassz a másik pedig egy nagyon okos klasszis megoldás volt.
Nagyon büszke vagyok a csapatunkra és szakmai stábunkra, hogy ilyen futballra képesek a lányaink, amit sokszor élmény nézni.
Gratulálok a Honvédnak is, mert eredménytől függetlenül hatalmasat küzdöttek!”
A lányok a következő fordulóban Kecskeméten léptek pályára.