Döntetlen Kecskeméten

Mercedes KLC – Astra HFC-Üllő 1-1
g: Dóczi Dorka ill., Molnár Kinga

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Erdődi Dóra – Molnár Kinga, Kuprák Lívia, Négyesi Boglárka, Bukor Janka, Nagy Emília, Szolnoki Gréta, Kincses Nadin, Kovács Boglárka, Torma Lara, Kreisz Norina, Nagy Szonja, Funk Renáta, Urbán Anita.
Vezetőedző: Kuprák János

U14-es csapatunk az elmúlt szombaton Kecskeméten játszotta aktuális bajnoki mérkőzését.
Már ősszel sem játszottak egymással sokgólos mérkőzést a felek, ez most is így történt. A nem túl jó minőségű pálya talaja, valamint ellenfelünk zárt védekezése is megnehezítette lányaink dolgát. Nagyon magas labdabirtoklási fölénye volt csapatunknak, de a kecskeméti együttes célja nem feltétlen a játék építése volt és ez a játékstílus nem volt megszokott csapatunk számára, így görcsössé vált a játék, nem igazán sikerült a kecskemétiek mögé kerülni. Nem is született sok gól a találkozón: a 30.percben ellenfelünk szerzett vezetést, ezt az 57. percben Molnár Kinga találatával sikerült egalizálni, így 1-1-es döntetlennel ért véget a mérkőzés.

Vezetőedzőnk, Kuprák János véleménye a találkozóról: “Csapatunk nem tudott olyan éles és átütő erővel futballozni, ami ahhoz kell, hogy az olyan meccseket is könnyedén vegye, ahol fő cél az időhúzás, valamint, ahol az ellenfeled nem akar játszani, csak túl lenni a meccsen. A pálya talaja sem kedvezett a játékosaink jelenlegi futballjának, pedig nagyon akartunk, mentünk, csináltuk. A labdabirtoklás elrettentően magas volt, de görcsössé váltunk és nem volt éle egyik támadásunknak sem. Ellenfelünknek hála a mai meccsen rengeteget gyakorolhattuk a bedobást és a szögletrúgást. Gratulálok a lányaimnak, tudom milyen egy ilyen meccsen játszani és láttam rajtuk, hogy megpróbálnak mindent a siker érdekében!”

Csapatunknak még három mérkőzése van hátra a szezonból, a lányok legközelebb Gyömrőn fogadják majd a BVSC együttesét.