Gólparádé a Honvéd ellen

Budapest Honvéd – Astra HFC-Üllő 0-11 (0-5)
g: Balla Fanni (5), Barkó Zeline (2), Marek Réka (2), Rojtos Bernadett, Plank Hanna

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Vidra Anna – Fésűs Janka, Plank Hanna, Rojtos Bernadett, Balla Fanni, Puskás Nelli, Rácz Karina, Nagy Dóra, Marek Réka, Piricz Eszter, Barkó Zeline, Tuba Lujza, Dóka Gréta Kraudy Laura.
Vezetőedző: Király Bianka

U16-os csapatunk vasárnap, a dél-keleti csoport 18. fordulójában a Budapest Honvéd együttesénél vendégeskedett. A lányoknál az elmúlt két fordulóban kicsit döcögött a játék, fáradt volt a csapat, hiszen az U17-es futsal döntő mind mentálisan, mind fizikálisan nagy terhet rótt a játékosokra. Ez a teher most lekerült, vagy országos bajnokként szárnyakat kaptak a lányok ezt nem tudjuk, a lényeg az, hogy ismét felszabadult és paradés játékkal örvendeztették meg a Honvéd Edzőközpontjába kilátogató szurkolókat!
A játék képe a gólok számából is egyértelműen látszik, az viszont nem, hogy a találatok mellett természetesen még rengeteg helyzet és lehetőség maradt kihasználatlanul köszönhetően ellenfelünk kapusának is, aki mondhatni csapata legjobbja volt a mérkőzésen. Persze nem vagyunk telhetetlenek, a tizenegy gól önmagában is szép teljesítmény hát még akkor, ha remek játékkal is párosul!
Mind egyénileg, mind csapatilag brillíroztak a csajok, több tetszetős találat is született, például, ha Marek Réka szögletből betekert góljára gondulunk, vagy ugyancsak Réka másik találata, illetve Rojtos Betti gólja, amelyek a remek helyzetfelismerést dicséri, hiszen mindketten távolról, a kint álló kapus fölött emelték át a labdát. Balla Fanni öt góllal járult hozzá a győzelemhez, valamint Barkó Zeline első dupláját szerezte, sőt első fejes gólját, amely egy remek támadás befejezéseként született! Plank Hanna is jó teljesítményt nyújtott, amelyet egy szép találattal koronázott meg! Emellett még több remek technikai megoldást láthattunk a lányoktól, akik szemmel láthatóan élvezték a játékot és ezzel a győzelemmel már nagyon-nagyon közel kerültek a hőn áhított bajnoki címhez!

Csapatunk legközelebb május 9-én a Gyulai Amazonok ellen lép majd pályára a 19. fordulóban.