Győzelem Vácon

Vác VLSE – Astra-Alef HFC 0-4
g: Kirchner Anna, Ordasi Szimonetta, Király Zsófia, Légrádi Viktória

U16-os csapatunk tegnap a ¾-pályás bajnokságban Vácon lépett pályára. Lányaink dolgát igencsak megnehezítette, hogy a pálya nem volt szabvány méretű, így ez rá is nyomta a bélyegét az első félidei játékukra, hiszen a kisebb terület miatt 8+1-ben nehéz volt a lányoknak szó szerint “átverekedniük” magukat ellenfelükön. Egy gólt azért sikerült szerezni az első játékrészben, a mérkőzés 6. percében Kirchner Anna talált ellenfelünk kapujába.
A szünetben a lányok megkapták az instrukciókat arról, hogy hogyan tudnak eredményesebben játszani ezen a pályaméreten, és ennek következtében változott is a játék képe. Rengeteg helyzetet sikerült kialakítani a második félidőben, ezekből végül hármat tudtak gólra váltani lányaink. Mindhárom találat beadásból született, melyekre jól érkeztek középen gólszerzőink. Király Zsófia, és Légrádi Viktória fejesgólt szerzett, a harmadik találat pedig Ordasi Szimonetta nevéhez fűződik, aki első találatát jegyezhette az Astra színeiben. Csapatunk ezzel a győzelemmel 19 ponttal vezeti a bajnokság tabelláját a második helyezett 15 pontos Budaörsi gárda előtt.

Lányaink a következő mérkőzésüket ebben a bajnokságban majd csak április végén játsszák, éppen az őket üldöző budaörsi együttes ellen.

Csapatunk kerete a mérkőzésen: Török Noémi-Reibl Orsolya-Ordasi Szimonetta, Kirchner Anna-Hári Kata-Dancs Diána-Godzsa Ivett-Király Zsófia-Pap Zsüliett-Gáspár Viktória-Deme Petra-Bíró Boglárka-Légrádi Viktória-Körmös Petra

Szép volt lányok, gratulálunk!

 

Vélemény, hozzászólás?