Csapatunk alapszakasz győztes

Astra-Herbária Kiskunfélegyházi Bulls FC – Gyulai Amazonok 7-4 (3-3)
g:Dikanová Dominika (1’, 22’, 38’), Sipos Lilla (7’, 40’), Gelb Mónika (15’), Krascsenics Csilla (33’) ill., Bálint Rebeka (6’), Heidt Edina (12’,17’), Kurai Nikolett (36’)

Felnőtt csapatunk vasárnap mérte össze erejét a Gyulai Amazonok együttesével Üllőn. A mérkőzés tétje az alapszakasz elsőség volt, hiszen ha lányaink győznek Molnár Irénke tanítványai ellen, akkor az utolsó, TFSE elleni mérkőzés eredményétől függetlenül első helyről várhatják a folytatást. A mérkőzés fordulatosan kezdődött csapatunk számára, hiszen az első percben Dikanová Dominika találatával megszerezték a vezetést lányaink, de a találkozó 5. percében kapusunk, Farkas Katalin bokasérülést szenvedett, és így az első játékrész további 15 percében Gál Tímeának kellett a kapuba állnia. Ezután felváltva potyogtak a gólok a találkozón, először kiegyenlített ellenfelünk, majd Sipos Lilla találatával ismét csapatunknál volt az előny. Heidt Edina a 12. percben újra kiegyenlítette a mérkőzést, de három percre rá már ismét vezettünk Gelb Mónika góljával. Az első játékrész vége előtt azonban ismét egalizált a gyulai gárda, újra Heidt Edina lövése talált utat Gál Tímea kapujába.
A szünetben sikerült a sorokat rendezni, valamint Farkas Katát az orvosi stáb játékképes állapotba hozta, így vissza tudott állni a második félidőre, ahol csapatunk végleg átvette a mérkőzés irányítását, négy gólt szerezve (ebből kettőt Dikanová Dominika szerzett, aki ezzel mesterhármast ért el) 7-4 arányban megérdemelten szerezte meg a három pontot, és ezzel az alapszakasz győzelmet is behúzta.

A többi találkozón is papírforma eredmények születtek, a Tolna-Mözs is nyerni tudott a Miskolci Vénusz ellen, így már biztos, hogy csapatunk a WSH-Palmfood Tolna-Mözs együttesével játszik majd a döntőbe jutásért.

A mérkőzés jegyzőkönyve IDE kattintva megtekinthető.

Következő mérkőzés: TFSE

Vélemény, hozzászólás?