Zártkapus mérkőzések, és zártkapus edzések

Ahogy az már több helyen olvasható a kormány szerdán bejelentette, hogy minden olyan rendezvényt melynek száma beltéren eléri a 100 főt, illetve kültéren az 500 főt, azt be kell tiltani. A Magyar Labdarúgó Szövetség erre reagálva szintén meghozta döntését, határozatlan időre felfüggesztette a Bozsik tornák megrendezését, illetve minden mérkőzésre zárt kapukat rendelt el. Természetesen a pálya-tulajdonosok is reagáltak a hírre, így csapataink edzés helyszínein is korlátozások léptek életbe a mai naptól. Mindkét sporttelepen (Goldball Park, illetve Csepel CSHC ) zárt kapus edzéseket vezettek be. 

Fontos hangsúlyozni, hogy ez mit is jelent tulajdonképpen:

  • A mérkőzéseken csak a hazai, illetve vendég csapat stábja, és játékosai tartózkodhatnak. Mindkét csapat 25-25 főt delegálhat a találkozókra, szülők, rokonok, ismerősök, barátok NEM látogathatják a mérkőzéseket a rendelet visszavonásáig. 
  • Ugyanez igaz az edzésekre is, mindkét sporttelepre TILOS belépni a hozzátartozóknak, a gyermeket a kapuig kísérhetik, és ott is várhatják meg.
  • A Goldball Parkban beléptető rendszer alapján működik majd a bejutás, melyhez listát kell leadni a kapuban, és csak azok a játékosok, edzők léphetnek be a sporttelepre, akik neve a listán szerepel
  • mindkét sporttelepen odafigyelnek majd a higiéniára, többször fertőtlenítik majd az öltözőket, és arra is figyelnek, hogy a játékosok csak annyi ideig tartózkodjanak a közös helyiségekbe, amennyi feltétlenül szükséges az edzések előtt, illetve az edzések után.

 

Szeretnék megkérni azokat a játékosainkat, illetve felhívni a szülők figyelmét, hogy akik az utóbbi időben bármikor bármeddig tartózkodtak külföldön, legalább két hétig ne látogassák az edzéseket, mérkőzéseket.

 

A járvány továbbterjedésének megakadályozása érdekében kérjük, hogy mindenki működjön együtt, és tartsa be a fenti szabályokat!

 

Köszönjünk!

A Bozsik tornákról bővebben ITT, a zárt kapus találkozókról pedig EZEN a linken lehet olvasni.

Vélemény, hozzászólás?