Csapatunk megerősítette helyét a tabella élén!

Női Futsal NBI 7. forduló

Szekszárdi FC – Astra HFC-Üllő 2-6 (2-2)
⚽️:Nagy-Cseke Vivien (11.), Kágyi Árvácska (19.) ill., Krascsenics Petra (10.,35.), Ganczer Hajnalka (19., 22., 37.), Dorner Dóra (24.)

Női felnőtt futsal csapatunk szombaton a Szekszárdi  FC csapatának vendégeként lépett pályára a női futsal bajnokság 7. fordulójában. Az első körben 5-1-re tudott győzni csapatunk Üllőn, tehát a papírforma lányainknak kedvezett ezen a találkozón.

Nagy elánnal kezdte mindkét együttes a mérkőzést, és a 10. percben Krascsenics Petra találatával a vezetést is sikerült megszerezni. Az előny nem tartott azonban sokáig, hiszen egy perccel később egyenlített a szekszárdi együttes, Nagy-Cseke Vivien lőtt 6 méterről Hargas Annamária kapujába. A gólváltást követően mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, és lehetőségek (csapatunknál több ziccer is), de a 19. percig ezeket sem sikerült gólra váltani. A 19. percben azonban újabb gólváltásnak lehettek szemtanúi a TV8 élő adását követő szurkolók, először Ganczer Hajnalka egy szögletvariáció után szerzett szép gólt, majd a középkezdést követően 1-2 passz után Kágyi Árvácska maradt üresen és nem hibázott, így újra döntetlen állt az eredményjelző táblán. Az eredmény a pihenőig már nem változott, így 2-2-es döntetlennel vonulhattak szünetre a csapatok.

A második játékrészben inkább csapatunk dominált, és alakított ki helyzeteket, lehetőségeket a szekszárdi kapu előtt. A vezető találatot már a második félidő második percében jegyezhettük, mikor ismét egy sarokrúgást követően talált Ganczer Hajni a szekszárdi kapuba. A vezető találat után már inkább az történt a pályán amit lányaink akartak, a 24. percben Dorner Dóra is gólt szerzett egy szép egyéni akció után, majd a 35. percben Krascsenics Petra növelte négygólosra az előnyt. A végeredményt pedig a 37. percben Ganczer Hajnalka állította be, aki így egy mesterhármassal vette ki a részét a 6-2-es Astra győzelemből.

📆Csapatunk ezzel a győzelemmel megszilárdította helyét a tabella első helyén, hiszen a DEAC vereséget szenvedett az újonc Budaörs ellen, így négy pont előnnyel várhatják a lányok a Tolna elleni találkozót, melyre december 6-án kerül majd sor Tolnán.

Szép volt lányok!🙌 Hajrá Astra!💪

A teljes mérkőzés felvétele

Vélemény, hozzászólás?