Benkő Mónika visszatért az Astrába!

Benkő Mónika Újpestről igazolt hozzánk, de nem ez az első alkalom, hogy rózsaszín-feketébe öltözött. Az 508 hivatalos mérkőzéssel rendelkező játékos az 1. FC Feminában kezdte labdarúgó pályafutását és 2012 telén igazolt először az Astrába, ahol nem csak labdarúgásban, hanem futsalban is erősítette csapatunkat. A következő állomás 2014 nyarán az akkor NBI-be feljutó Dorogi Diófa együttese volt számára, de mivel ekkor még párhuzamosan lehetett futsalozni a labdarúgó NBI mellett, így Hajdúböszörményben futsalozott. A dorogi egy év után Újpesten folytatta pályafutását, de a 2016/2017-es szezontól egészen a 2018/2019 évadig csak futsalban lépett pályára a HTE-ben. A 2019/2020-as szezont futsalban az Astrában kezdte, mellette pedig labdarúgásban a lila-fehérekhez tért vissza NBII-be és feljutáshoz segítette az Újpest együttesét. 

A rutinos középpályás most ismét csapatunkat erősíti, szükség is van rá, hiszen tapasztalatával a fiatalokat is tudja majd segíteni.

Benkő Mónika: Korábban már pályára léphettem mind kispályán, mind nagypályán-e csapat színeiben, majd ugyan az élet másfelé sodort, de ettől a „kapcsolat”, a kölcsönös – egymás iránti figyelem nem tűnt el, ami talán azt jelentette, hogy még van dolgunk egymással…Úgy néz ki, hogy ez be is igazolódott. Igazolási lehetőségem felmerülèsekor azèrt vàlasztottam az Astrat, mert tudtam, hogy ez a csapat egy olyan gondolkodásmódot, mentalitást képvisel, amely az egyénre, az egyéni motiváltságra építve kemény munkával a közös cél elérése érdekében halad előre. Én ebben látom a siker kulcsát. Remélem, hogy az én egyéni fejlődésem is hatékonyan erősíti ezentúl a csapatot. Én ezért dolgozok majd.”

Sok sikert kívánunk!