Csolti Réka ismét az NBI-ben!

Akik régóta követik a női labdarúgást, azoknak nem kell különösebben bemutatni Csolti Rékát, hiszen most lesz tíz éve, hogy a Csakacsel Sportegyesületből a női labdarúgás vérkeringésébe került. 

A Budapest Honvéd (KISE) együttesébe igazolt először, ahol bár az első szezonban tizenkét évesen még túl fiatal volt ahhoz, hogy U17-ben is játsszon, de a következő szezonban már meghatározó játékosa volt az U17-es nagypályás együttesnek – mindössze tizenhárom évesen! 

A 2015/2016-os szezont már az MTK-ban kezdte, öt szezont töltött el a kék-fehér együttesben, ahonnan természetesen a korosztályos U17-es és az U19-es válogatottaknak is alapembere volt. A felnőttek között is számításba vették már, amikor is úgy döntött, hogy a 2020/2021-es szezonban belekóstol a futsalba is. Az Astrában két szezont is végig játszott, a második évben pedig NBII-es csapatunkban, a Nagykátában is alapember volt. 

Féléves csepeli kitérő után most ismét az Astrát választotta, de ezúttal a nagypályát és az NBI-et. A még mindig szemtelenül fiatal játékos remek adottságokkal rendelkezik és biztosak vagyunk benne, hogy hasznos tagja lesz csapatunknak.

Csolti Réka:Azért választottam az Astrát, mert itt találkozhattam ismerős arcokkal a csapatban, ami számomra nagyon fontos. Úgy gondolom, hogy ennél a klubnál sikerülhet az NBI-es labdarúgásban kihagyott évek után visszahozni magam arra a szintre, ahol tartottam, utána pedig folyamatosan fejlődni tovább.

Sok sikert Réka!