KERESZTPÁLYA

A megyei női keresztpályás bajnokságban a Mórahalom csapata érkezett Kiskunfélegyházára.

Nagyszerűen előkészített pálya várta a mérkőző csapatokat.

A hazai csapat nagy gondot fordított védekezésének megszervezésére, hogy ezzel megnehezitse a vendégek támadó játékát. A rutinos játékosokból álló vendégek támadásaiban nagyon sok veszély volt. A hazai csapat sem mondott le a támadó játékról, így felváltva forogtak veszélyben a kapuk és potyogtak a gólok.

A félegyházi lányok felvették a tempót a vendégekkel és így egy fordulatokban gazdag változatos mérkőzést játszottak a felek.

Összességében nagyiramú küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény született. Meg kell jegyezni, hogy a hazai csapatnak csak egy cserejátékosa volt, de a lányok küzdelemből jelesre vizsgáztak a mai napon.

 

ASTRA- BULLS Kiskunfélegyháza – Mórahalom TSE 3 – 3 ( 2 – 2 )

 

Kiskunfélegyháza, Honvéd Sporttelep 2012. 10. 21. 10: 00

Játékvezető: Hegedűs Iván

 

ASTRA-BULLS: Ficsór Mónika – Vidéki Nikolett, Papp Emese, Kovács Szabina, Szabados Eszter, Bali Cintia, Váraljai Vivien, Urbaniczki Bernadett ( Tóth Emese ). Edző: Iványi László.

Mórahalom: Varga Edit – Förgeteg Lívia (Katona Zoltánné), Papp Gizella (Szolga Judit),

Hoffmann Krisztina (Katona Klaudia, Martyin Zita), Farkas Erika, Zemencsik Kitti, Sashalmi Erika. Vezetőedző: Tanács Zoltán, Edző: Lapu Zsolt.

Gólszerzők: Váraljai Vivien, Bali Cintia, Szabados Eszter illetve Hoffmann Krisztina, Farkas Erika, Szolga Judit.

Jók: Ficsór Mónika, Papp Emese, Szabados Eszter illetve Hoffmann Krisztina, Sashalmi Erika, Zemencsik Kitti, Szolga Judit.

 

Tanács Zoltán (Mórahalom): Küzdelmes mérkőzés volt. Játékunkban megvolt a győzelmi lehetőség. Nagy hibákból kaptunk gólokat. Gratulálok ellenfelünknek.

Iványi László (Astra-Bulls): Kivállóan küzdött a csapat, győzelmet engedtünk ki a kezünkből.

 

 

Varga Ferenc

 

 

Vélemény, hozzászólás?