Alközpontjainkban (Siklós, Kiskunfélegyháza) is lezárult az őszi labdarúgó szezon

Siklóson is véget értek az őszi bajnokságok. Alközpontunk a Bozsik programon kívül a leány U16-os, és U14-es csökkentett pályaméretű bajnokságban is részt vesz. 

Az U16-os bajnokságban a lányok az ‘A’ csoportban vívtak ősszel mérkőzéseket az MLE Sellye, az MLE Vajszló, és a Görcsöny KSK csapatai ellen. Csapatunk jól zárta az évet, hiszen négy győzelemmel, egy döntetlennel, és egy vereséggel jelenleg vezeti a bajnokság tabelláját. A góllövőlistán Pálfi Fanni öt találattal a harmadik helyet foglalja el.

Az U16-os tabella állása az őszi szezon után:

  1. Astra HFC Siklós 13 pont
  2. Görcsöny KSK 12 pont
  3. MLE Sellye 10 pont
  4. MLE Vajszló 0 pont

Az U14-es bajnokságban sem állnak rosszul lányaink, hiszen a második helyről várják a tavaszi folytatást. A tabellát a Görcsöny csapata vezeti 10 ponttal, csapatunknak 9 pontja van, tehát ez még tavasszal behozható különösen úgy, hogy a két egymás elleni mérkőzésen lányaink mérlege a jobb (egy győzelem, és egy döntetlen). A góllövésben szintén Pálfi Fanni áll csapatunkból a legjobban, ugyanúgy ötgólos ebben a bajnokságban is, ami az U14-es góllövők versenyében a negyedik helyet jelenti.

Az U14-es tabella állása az őszi szezon után:

  1. Görcsöny KSK 10 pont
  2. Astra HFC Siklós 9 pont
  3. MLE Sellye 7 pont
  4. MLE Szigetvár 6 pont

A kiskunfélegyházi lányoknak is sok programjuk volt ősszel, hiszen nem csak az országos U19-es bajnokságban vesznek részt, hanem a Bács-Kiskun megyei U15-ös bajnokságban is érdekelt csapatunk. A kezdeti nehézségek után itt is nagyon belejöttek a lányok, hiszen sikerült a harmadik pozícióban zárni az őszi szezont úgy, hogy a második hely még biztosan elérhető. Az is igaz azonban, hogy nagyon szoros a bajnokság, hiszen a második helyezett Kiskőrös, és az ötödik helyen álló LUA-Baja között mindössze csak négy pont különbség van. A góllövőlista élmezőnyében itt is találunk Astrás játékost, méghozza Czinege Esztert, aki 16 góljával a második helyen áll, de csak egy találattal van lemaradva az első helyezett kiskőrösi Sebők Viktória mögött.

A Bács-Kiskun megyei U15-ös bajnokság állása:

  1. Mercedes-KLC 18 pont
  2. Kiskőrösi LC 11 pont
  3. Astra Kiskunfélegyházi Bulls FC 10 pont
  4. Madarasi SE 9 pont
  5. LUA-Baja 7 pont
  6. Kerekegyházi SE 5 pont
  7. Kiskunhalasi FC 0 pont

 

Gratulálunk mindenkinek! Csak így tovább!

 

Vélemény, hozzászólás?