Alközpontjaink

Klubunk központja Budapest, de két alközpontja is van egyesületünknek. Az egyik alközpont Kiskunfélegyházán, a másik Siklóson található. Mindkét alközpontunk az említett helyszíneken önállóan működik, célja pedig az, hogy a legtehetségesebb labdarúgók minél hamarabb a budapesti központ utánpótlás csapataiba kerüljenek, majd később a felnőtt csapat tagjaivá váljanak.

Bács-Kiskun megyében az összes Bozsik korosztályban indulnak csapataink, az U15-ös leány bajnokságban is versenyez klubunk, illetve a 2019/2020-as évadtól az U19-es bajnokságban országos szinten is versenyeznek a lányok.  Ahogy korábban is volt rá példa, az idei évadban is Kiskunfélegyházi Alközpontunk játékosai alkotják az U17-es futsal csapatunk keretét. Alközpontunk vezetője Abonyi Péter.

Siklóson Bircsák Gyula, és Uracs Tibor vezetésével folyik a munka. Baranya megyében is több Bozsik korosztályunk szerepel, emellett pedig U14-es, és U16-os megyei bajnokságba is neveztek csapataink. Siklóson már U19-es lányok is vannak, akik jelenleg az U19-es Közép-Keleti csoport bajnokságában versenyeznek.

Mindkét helyszínen a képzés szerves részéhez tartozik a futsal, télen a megyei futsal bajnokságban is részt vesznek csapataink minden korosztályban.

Labdarúgó és Futsal Csapat